Det er mye aktivitet på Fart for tiden

Fredag var det mye aktivitet på anlegget. Vi hadde første trening med mottaket på Ormseter. Her var det ca 25 stk som ivret etter å komme i gang. Nå blir det fast fredager fremover med treninger på Fart, og er ikke været helt med oss, ja da kan vi ta treningen inne i hallen. Tusen takk til Todde Gustavsen som har tatt på seg å være trener.

Rett etter var det sonetrening for J2012. Fart har i år seks spillere som er tatt ut i troppen. Dette tyder på at det jobbes godt i hele laget som har klart å få frem spillere til sone.

Nede på vår gamle gressbane har vi nå startet med en opprusting. Vi har de to siste dagene fått utover to store lastebil lass med kjempefin matjord. Det er noe jobb igjen med å fylle igjen nedsenker etter dreneringsgrøfter, men vi håper å være ferdige i løpet av helgen.

Det har også vært jobbet med stadion i hele sommer. Toppbord er skiftet rundt hele banen, og reklamen er satt opp på nytt. Her har flere fra senior og anlegg bidratt og stadion har nå fått et fint løft. Her også gjenstår noe arbeidet, men vi håper å være i mål før vinteren kommer for fullt. Klubben er godt oppsatt med utstyr og med litt Aukrust oppfinnsomhet så kommer en langt.