Barn

FL Fart har gleden av å invitere alle 5- åringer (født 2018) til lekeparti i 2023

GruppeTidKl.Oppmøte
5-åringer (født 2018)Tirsdag 2. maiKl.17.30-18.30Bane 5B ved de hvite ballbingene  

Lekepartiet er gratis og det første året er det kun en økt i uka som varer én time. Kamper og turneringer starter først neste år. Gjennom ulike aktiviteter med fokus på lek og mestring med ball ønsker vi å introdusere barna til fotball. Det er ingen krav til fotballsko eller annet utstyr for å være med, men vi anbefaler at alle har med egen drikkeflaske.

På den første treninga vil representanter fra klubben bistå med å gjennomføre økta sammen med foresatte rundt laget. Videre er vi avhengige av at foreldre tar ansvaret for å gjennomføre lekepartiet. Erfaringsmessig bør man være minst en voksen per sjette barn. Det er ingen krav til fotballbakgrunn og vi oppfordrer at flest mulig foreldre blir med på å gjennomføre årets lekeparti. I mai er det tilbud om trenerkurs for foreldre som ønsker å bidra som trener i Fart. Kurset går over tre kvelder (9. mai, 11. mai og 15. mai), og det er gratis. Ved oppstart av lekepartiet blir det også gitt informasjon om Fart som klubb på og utenfor bana, og kort om klubbens sportsplan.

Påmelding

Vi må vite hvor mange som kommer, og er derfor avhengig av at du registrerer barnet ditt i forkant av oppstarten 2. mai. Påmeldingsskjema blir tilgjengelig 11.april og påmelding må skje senest 28. april. Påmeldingsskjema finner du på Fart sine Facebook-sider eller www.fartfotball.no. Foreldre som ønsker å bidra må huske å krysse av for dette. Har dere spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker alle 5- åringer og foreldre Velkommen til lek og moro på fart!

Ansvarlig for 3´er fotball i Fart
Ingunn Røe
Mobil: 99 23 59 47
E-post: ingunn.roe84@gmail.com

Daglig leder
Tore Thorsteinsen
Mobil: 40 47 77 00
E-post: tothorsteins@hotmail.com