Oppstart lekeparti 2024

     Til alle  5- åringer som vil spille fotball i FL fart

FL Fart har gleden av å invitere alle 5- åringer (født 2019) til lekeparti i 2024

GruppeTidKl.Oppmøte
5-åringer (født 2019)Tirsdag 30.aprilKl.17.30-18.30Minibana oppe ved hallen  

Lekepartiet er gratis, og det første året er det kun en økt i uka som varer én time. Kamper og turneringer starter først neste år. Gjennom ulike aktiviteter med fokus på lek og mestring med ball ønsker vi å introdusere barna til fotball. Det er ingen krav til fotballsko eller annet utstyr for å være med, men vi anbefaler at alle har med egen drikkeflaske.

På den første treninga vil representanter fra klubben bistå med å gjennomføre økta sammen med foresatte rundt laget. Videre er vi avhengige av at foreldre tar ansvaret for å gjennomføre lekepartiet. Erfaringsmessig bør man være minst en voksen per sjette barn. Det er ingen krav til fotballbakgrunn og vi oppfordrer at flest mulig foreldre blir med på å gjennomføre årets lekeparti. I løpet av våren kommer det tilbud om trenerkurs for foreldre som ønsker å bidra som trener i Fart. Kurset går over tre kvelder, og det er gratis. Ved oppstart av lekepartiet blir det også gitt informasjon om Fart som klubb.

Påmelding

Vi må vite hvor mange som kommer, og er derfor avhengig av at du registrerer barnet ditt i forkant av oppstarten 30.april. Påmeldingsskjema blir tilgjengelig 3.april og påmelding må skje senest 28.april. Påmeldingsskjema finner du på Fart sine Facebook-sider eller www.fartfotball.no. Foreldre som ønsker å bidra må huske å krysse av for dette. Har dere spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

c

Vi ønsker alle 5- åringer og foreldre Velkommen til lek og moro på fart!

Her er lenke for påmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4-2OHRY1FDaq-TTK18vIf7pZ_w82VZa2XlbvG7n7tiACT5A/viewform

I samme tid starter vi også opp igjen treninger for jenter og gutter født 2017 og 2018. Ta kontakt med Ingunn Røe om dere har spørsmål.

Med vennlig hilsen

Ansvarlig for 3`er fotball i Fart                                                        

Ingunn Røe

Mobil: 99235947

E-post: Ingunn.Roe84@gmail.com

Daglig leder

Mobil: 40477700

Tore Thorsteinsen

E-post: tore@fartfotball.no